Over Jan van Thiel

Jouw instructeur

Hallo, mijn naam is Jan van Thiel ( jr.)

Mijn vader Jan van Thiel (sr.) is een kleine 40 jaar geleden gestopt met zijn autorijschool Jan van Thiel in Veghel. Ik was toen nog piep jong en mijn ambities gingen toen uit naar het leger en vrachtauto’s.

Na 5 jaar beroeps militair te zijn geweest heb ik nog ongeveer 2 jaar bij een slijterij gewerkt en ben daarna internationaal vrachtwagenchauffeur geworden. Dit heb ik 14 jaar gedaan. Toen kroop het instructeursbloed waar het niet gaan kon en ben ik met rijinstructeurs opleiding begonnen. Toen ik mijn WRM-pas (instructeurspas) had gehaald, ben ik bij een middelgrote rijschool begonnen, waar mijn broer Hans ook alweer zo’n 35 jaar werkzaam is. De fijne kneepjes van het vak heb ik dan ook van hem geleerd. Na 12 jaar vond ik het tijd worden om  autorijschool Jan van Thiel weer te starten. Samen met mijn vrouw Hermien van Thiel-Ketelaars.

Wij hebben er super veel zin in om mijn kennis voort te zetten en goede bestuurders op de weg te krijgen. Dus meld je vooral aan!   

Jan van Thiel

Jan van Thiel

Start vandaag nog met je autorijles

Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak