Welke rijschool moet ik nu kiezen?

Nog voordat je start met het volgen van rijlessen moet je al lastige beslissingen nemen. Welke rijschool moet ik nu kiezen? Het kiezen van een rijschool is ingewikkeld omdat er waarschijnlijk veel aanbod is in jouw omgeving. Als je eenmaal een rijschool hebt gevonden, waar moet je dan zoal op letten?

Vraag het aan familie en vrienden

Waarschijnlijk ga je direct online op zoek naar reviews van rijscholen bij jou in de omgeving. We zitten immers in het digitale tijdperk. Maar vergeet niet om het aan je familie en vrienden te vragen, zij hebben waarschijnlijk goede ervaringen met rijschoolhouders. Mond-tot-mond reclame werkt namelijk nog steeds!

Een goede klik met de rijinstructeur is belangrijk

Maar goed, je hebt inmiddels een keuze gemaakt voor een rijschool bij je in de buurt met de beste slagingspercentages en de voordeligste prijs. Dit wil nog niet zeggen dat dit een garantie voor je is, dat je de eerste keer slaagt, want dat willen we toch allemaal 🙂 De klik met je rijinstructeur is namelijk net zo belangrijk als wat ik hierboven heb geschreven. Dus als tip wil ik je meegeven: Kies een rijinstructeur die bij je past en bij wie je je goed voelt.

 

Persoonlijke kennismaking

Ook bij Autorijschool Jan van Thiel vinden we het heel belangrijk dat jij je goed voelt bij de instructeur die jou autorijlessen geeft. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je op je gemak voelt plannen wij indien gewenst een persoonlijk gesprek in om elkaar wat beter te leren kennen.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op!

 

Groeten, Jan van Thiel